Ravintolaturva Helsingin alueen ravintoloissa

Yhteystiedot

FS Security Oy tarjoaa asiantuntevasti toteutettua ravintolaturvaa Helsingin alueella toimiville ravintoloille. Osaavan palvelumme avulla varmistat niin asiakkaillesi kuin henkilökunnallesi turvallisen toimintaympäristön. 


Työntekijämme ovat turvallisuusalan ammattilaisia, joilla on pitkä ja monipuolinen kokemus sekä kattava koulutus erilaisiin järjestyksenvalvontatehtäviin. Palvelemme aina toiveidesi ja tarpeidesi mukaan, laajaa turvallisuusosaamistamme käyttäen. Olemme tavoitettavissa 24/7.

Järjestyksenvalvonta ravintoloissa 

Tarvitsetko tyylikkäästi toteutettua järjestyksenvalvontaa ravintolaan, baariin tai yökerhoon? Meiltä saat kiertävää järjestyksenvalvontaa tarvitsemaasi kohteeseen Helsingissä. 

Sovimme valvontakäynneistä kanssasi etukäteen. Saat meidät myös nopeasti paikalle silloin, kun tarve vaatii. Olemme vain yhden puhelinsoiton päässä ja lähdemme paikalle viiveettä. Voit luottaa tehokkaaseen ja nopeaan palveluumme.


Turvallisuusalan yrityksemme on perustettu vuonna 2009, joten meillä on kattava kokemus mitä erilaisimmista järjestyksenvalvontatehtävistä ravitsemisliikkeissä, leirintäalueilla ja yleisotilaisuuksissa.


Toimitamme järjestyksenvalvojat myös tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Järjestyksenvalvonta

Ammattitaitoista ja tyylikästä järjestyksenvalvontaa 

Jokainen järjestyksenvalvonnan toimialue on luonnollisesti erilainen, joten järjestyksenvalvojalta vaaditaan monipuolista reagointikykyä ja pistämätöntä tilannetajua. Henkilöstömme perehtyy aina tarkkaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, jotta monipuolinen turvallisuusosaaminen on aina ajan tasalla ja jokaisesta valvomastamme työkohteesta tulee turvallinen.


Ravintolan asiakkaat näkevät järjestyksenvalvojan tullessaan ja lähtiessään ravintolasta. Tästä syystä on tärkeää, että järjestyksenvalvoja käyttäytyy ammattimaisesti, tyylikkäästi ja ravintolan arvojen mukaisesti, ja näin omalta osaltaan vaikuttaa asiakkaiden hyvään kokemukseen ravintolasta. Haluamme osaltamme edistää ravintolanne turvallista ja viihtyisää ilmapiiriä.


Tutustu myös vartiointipalveluihimme!

Vartiointipalvelut