Varmaa vartiointia Riihimäeltä

Yhteystiedot

Riihimäellä sijaitseva FS Security Oy tarjoaa varmaa vartiointia, aina piiri- ja paikallisvartioinnista VIP-kuljetuksiin asti.


Oli kyseessä sitten rakennusalueen vartiointi, kerrostaloalueen turvallisuuden takaaminen tai vaikka tapahtumapaikan yövartiointi, meiltä löytyy tekijät. Olemme valmiita ottamaan vastaan toimeksiantoja minkä tahansa alueen tai kohteen vartioinnista ja pystymme tuottamaan vartiointipalvelut lyhyelläkin varoajalla. 


Kerromme mielellämme lisää kattavista vartiointipalveluistamme!

Piirivartiointi

Piiri- ja hälytysvartiointia tarjoamme Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä Riihimäellä ja lähialueilla, kuten Hausjärvellä, Lopella, Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä.
Piirivartijamme kiertävät tekemässä kohteissa määräajoin sopimuksenmukaisia tarkistuskäyntejä. He vastaavat hälytyksiin ja
reagoivat niihin ennalta sopimallamme tavalla.


Piirivartiointi perustuu toimeksiantosopimuksiin. Piirivartioinnin tehtäviin kuuluu muun muassa yrityksen tilojen, kuten porttien ja ovien, avaus- ja sulkutehtävät. Piirivartiointi on hyvä vaihtoehto yritykselle, joka haluaa teknisten valvontalaitteiden lisäksi fyysistä valvontaa turvallisuustason nostamiseksi.

Piirivartioinnilla pystytään ennaltaehkäisemään sekä asiakkaiden omaisuuteen että henkilöstöön kohdistuvia uhkia. Vartija tarkistaa ja tarvittaessa toimii tilanteen vaatimalla tavalla, sovittuja toimintatapoja noudattaen.Paikallisvartiointi

Tuotamme paikallisvartiointipalvelua koko maan laajuisesti. 


Osaava paikallisvartija on yrityksesi käyntikortti. Paikallisvartiointi palveluna sopii teille, mikäli haluatte jatkuvaa ennaltaehkäisevää fyysistä valvontaa ja läsnä olevan vartijan, joka on vartioimisalueellaan valmis toimimaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla mahdollisissa poikkeus- ja erityistilanteissa.


Paikallisvartiointi on erinomainen vartiointimuoto ylläpitämään vartioimisalueen tai -kohteen turvallisuustasoa, imagoa, käytettävyyttä ja viihtyvyyttä.